Известие

Collapse
No announcement yet.

крушки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• крушки

Колеги някой сменял ли е крушките на бутоните във врътките( за климатика, вътрешната циркулация и отоплението на задното стъкло и огледалата).Ако може малко инструкции.
    Поздрави
    Alfa romeo 156 1.8 TS 99`

Първоначално публикувано от nikibg Покажи съобщение
    Колеги някой сменял ли е крушките на бутоните във врътките( за климатика, вътрешната циркулация и отоплението на задното стъкло и огледалата).Ако може малко инструкции.
    Поздрави
    Сменял е! Ползвай търсачката, преди да пишеш нова тема - има поне 10 такива!
    RTFM - http://clubalfaromeo.com/forum/announcement.php?f=25
    Относно крушките - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EF%E8%F7%EA%E8
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Колега питам конкретно за тези "бутоните във врътките( за климатика, вътрешната циркулация и отоплението на задното стъкло и огледалата).".Ако не знаеш не е нужно да бързаш с критиките за търсачката.А таблото съм го разглобявал и сменял крушки благодарение на темата посочена от теб( благодаря за перфектната инструкция wwweb) 4 пъти.Просто не разбрах как да сменя на малките бутончета.Хайде

Comment

Първоначално публикувано от nikibg Покажи съобщение
        Колега питам конкретно за тези "бутоните във врътките( за климатика, вътрешната циркулация и отоплението на задното стъкло и огледалата).".Ако не знаеш не е нужно да бързаш с критиките за търсачката.А таблото съм го разглобявал и сменял крушки благодарение на темата посочена от теб( благодаря за перфектната инструкция wwweb) 4 пъти.Просто не разбрах как да сменя на малките бутончета.Хайде
        No bad feelings
        Доколкото си спомням, не са крушки а бели светодиоди. А ако са светодиоди, би трябвало да е съз запояване.
        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Сваляш пепелника на централната конзола,под него има винтове за разкачане на конзолата,преди това вадиш с леко дърпане врътките за темп.,степени и т.н.като свалиш конзолата трите врътки са на една обща платка,дуржи се с4 винта,сваляш я и сменяш крушките.Те са 1.2 вата без цокъл малки.
          Дано съм помогнал.
          поздрави
          Alfa Romeo 156 2.0 TS

Comment

Сменял съм крушките на самите врътки.Голям зор беше да намеря.Накрая от автоморга .Ама не видях как да сменя тези на Самите бутончета .Те по принцип светват само като е включен уреда.

Comment

Tе за тези става дума
              Attached Files

Comment

Working...
              X